Skapa en unik inredningsstil med loppisfynd och färg

Idag är det stort fokus på hållbarhet och återvinning. Vill du skapa en billig och unik inredningsstil kan du ta hjälp av loppisar för att hitta unika möbler och en burk med din favoritfärg för att måla om dem. Använd en helg till att ha lite roligt med målarfärg och pyssel.

Efter en lång tid av “chabby chick” och fyra nyanser av vitt, vill många ha lite mera färg i sina hem. Att hitta en möbel som har din exakta favoritfärg kan vara svårt och just därför bör du ta saken i egna händer. Se till att du har rätt färg för möbler innan du sätter igång ditt projekt.

Hitta dina offer

I en vanlig möbelbutik hittar du nya möbler som sällan lämpar sig för att målas om. Därför bör du besöka loppisar och secondhandbutiker för att hitta möblerna som ska falla offer för penseln och målarfärgen. Det finns många trämöbler från 50-60-70-talen som passar bra att måla om. Var inte rädd för att gå bananas och våga ta dig an andra möbler än stolar och/eller bord. Varför inte köpa en hel byrå eller garderob som du målar om i din favoritfärg? Eller tavlor som har en ful ram som du kan måla om till en snyggare färg, liksom spegelramar, lampfötter och sängbord.

shesha